Hervormde Gemeente plaatst bijbelkastjes bij kerkgebouwen

SLIEDRECHT – De Hervormde Gemeente Sliedrecht heeft bij haar twee kerkgebouwen een bijbelkastje geplaatst. In de kastjes staan bijbels in verschillende talen, die gratis kunnen worden meegenomen door mensen die gewoonlijk niet naar de kerk gaan, maar wel nieuwsgierig zijn naar het christelijk geloof. 

Dit is het bijbelkastje voorzien van tekst bij de Grote Kerk aan de Kerkbuurt. Bij de Maranathakerk aan de Lijsterweg staat eenzelfde kastje. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24.nl)

Op dit moment zijn er bijbels in verschillende talen. Binnenkort wordt er ander materiaal aan toegevoegd. Het  initiatief van de bijbelkastjes komt van de evangelisatiecommissie.

4 gedachten over “Hervormde Gemeente plaatst bijbelkastjes bij kerkgebouwen”

  1. geweldig vind ik dit.hoop dat vele mensen hier door het evangelie horen en dat de HERE zijn zegen geeft aan alle lezers ja AMEN.

  2. Nou ja zeg……
    Meneer Blokland: Volgens mij is dit een heel sympathieke actie! Bedoeld om mensen te helpen, in contact te brengen met geloof in God, te informeren, geheel gratis!!!! Dát is nu juist het waardevolle van het christelijk geloof: Je hoeft het niet te verdienen maar je kunt het ontvangen ‘om niet’ / gratis dus én onverdiend. Met de actie is dus geheel niets mis, maar uw reactie is juist de ‘misser’.
    Als u, of een ander geen behoefte heeft, laat u gewoon het kastje dicht en kijkt u even de andere kant op. Dát zou trouwens een ‘gemiste kans’ zijn;-)

  3. Beste Aart, Ben je nu klaar met je inbreng in deze? Dank voor je reactie dan maar. Niemand wordt met dit kastje ergens toe gedwongen. Het is een gift en handreiking die gedaan wordt aan hen die hier behoefte aan kunnen hebben. Hoe is het met jezelf gesteld ??

  4. Er zijn meer geloven in Nederland dan alleen het christelijke, dring jezelf niet op, maar laat mensen in
    hun waarde, we leven in een vrij land en je moet als christenen niet de pretentie hebben dat jouw geloof het enige ware geloof is en je hebt ook niet de waarheid in pacht. Iedereen mag geloven wat hij wil

Plaats een reactie

*=Verplicht veld