Lijsttrekker Jongeneel: ‘Slydregt.NU gaat voor vier zetels’

SLIEDRECHT – Mark Jongeneel (Slydregt.NU) voert net als in 2018 ook in maart 2022 bij de verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad de lijst aan van Slydregt.NU. Leden van de lokale partij kozen woensdagavond 27 oktober 2021 in de fractiekamer van Slydregt.NU in het raadhuis Jongeneel als lijsttrekker. De partij streeft naar vier zetels in de gemeenteraad.

De hele lijst wordt in januari 2022 bekend, maar de lijsttrekker wordt Mark Jongeneel. (Foto Slydregt.NU)

Wie verder op de lijst komen, is nog niet bekend. Belangstellenden kunnen zich nog aanmelden bij de politieke partij. In januari 2022 wordt de hele lijst van Slydregt.NU bekendgemaakt. Het verkiezingsprogramma wordt in februari 2022 gepresenteerd. Jongeneel: “Ik ben blij met het vertrouwen van onze leden. Ik heb er heel veel zin om met een team vol vertrouwde gezichten en met nieuw talent de verkiezingen in te gaan. We gaan voor vier zetels!” Mark Jongeneel is sinds maart 2018 raadslid (en fractievoorzitter) voor Slydregt.NU in Sliedrecht.

1 gedachte over “Lijsttrekker Jongeneel: ‘Slydregt.NU gaat voor vier zetels’”

  1. Ik vind het ambitieus! Prima om je in te zetten voor meer zetels.
    Wel geef ik het vrijblijvende advies positiever politiek te bedrijven. Ik word door de huidige manier van optreden van de lijsttrekker niet warm. Kom op Mark, laat ook je positieve gezicht eens zien!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld