Heren Sliedrecht Sport verliezen van Landstede

SLIEDRECHT – Knokken tegen de landskampioen, winnaar van de beker in 2012, 2014 en 2015. Voor de Heren1 van Sliedrecht Sport was het woensdagavond tegen Landstede Volleybal uit Zwolle geen gemakkelijke avond in sporthal De Stoep ondanks het fraaie spel. Het werd 1-3.

De avond begon goed voor Sliedrecht Sport met een overwinning op de ploeg uit Overijssel. (Foto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

Toch was de sfeer in deze bekerwedstrijd goed en de start niet slecht voor de thuisploeg. De eerste set ging met 25-21 naar de Heren1 van Sliedrecht Sport. “Gaat Sliedrecht Sport een bekerstunt uithalen?”, was kort daarop de reactie op het Twitteraccount van de vereniging.

Verliespartijen
Daarna ging het toch wat minder in de goed gevulde sporthal De Stoep. De aanmoedigingen van – veelal een vast kern supporters van Sliedrecht Sport – hielp de ploeg uit het Baggerdorp niet heel veel. De tweede set ging naar de topploeg uit Zwolle met 18-25 en ook de derde set werd op het conto van de bezoekers geschreven met 16-25. In de vierde set werd geknokt door Sliedrecht Sport, maar tevergeefs. Landstede Volleybal won ook de vierde set met 15-25 en gaat door in het bekertoernooi naar de kwartfinale. Sliedrecht ligt eruit.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld