Japans restaurant Oishi Fusion

Hennepplanten in flatwoning aan Havikstraat

SLIEDRECHT – In een woning aan de Havikstraat is woensdag 3 juli 2019 een hoeveelheid hennepplanten gevonden. Dat berichten wijkagenten donderdagavond 4 juli 2019 op sociale media. Om hoeveel planten het gaat, heeft de politie nog niet bekendgemaakt.

De ontdekking was al eerder gedaan door wijkagent Hans van Schaik, hier tussen de planten. Er werd voor een inval nog even gewacht. (Foto Politie Drechtsteden Buiten)

Wijkagent ontdekte de hennepplantage eerder, maar nog even wachtte de politie af. Tot woensdag toen na een goede voorbereiding de huurwoning van Tablis Wonen werd binnengestapt. Ook de afdeling Veel Voorkomende Criminaliteit (VVC) was daar bij betrokken. Ook de corporatie was volgens de politie op de hoogte en betrokken bij het onderzoek. Het is niet bekend of er mensen zijn aangehouden.

Waarschuwing
Burgemeester Bram van Hemmen (CDA) schrijft op sociale media: “Blijft u opletten inwoners van Sliedrecht? Dit wil je niet als buurman/-vrouw hebben. Het brandgevaar is echt groot, even los van de criminelen, die dan dichtbij zijn.” Sinds begin dit jaar heeft de gemeente een sluitingsbeleid voor panden waar een hennepkwekerij wordt gevonden. 

1 gedachte over “Hennepplanten in flatwoning aan Havikstraat”

  1. Als ze de volgende keer weer zo’n inval doen moeten ze ook rekening met de buren en zeker als ze een vat met water leeg laten lopen (water overlast bij de onderbuurvrouw) het mens schrok zich te pletter van de herrie en het water. Je zou denken dat excuus op zijn plaats zou zijn, maar dat schijnt teveel moeite te zijn voor die cowboys.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld