HEMA vestiging Sliedrecht twee weken dicht voor verbouwing

SLIEDRECHT – De HEMA vestiging Sliedrecht gaat vanaf vrijdag 19 april 2019 om 17.00 uur voor veertien dagen dicht voor een verbouwing. Vrijdag 3 mei 2019 wordt de winkel weer geopend voor klanten en dan wordt ook de lift in gebruik genomen, die o.a. rolstoelgebonden inwoners en mensen die moeilijk te been zijn of met een kinderwagen kunnen gebruiken om naar de winkelpromenade Kerkbuurt te komen. De lift komt boven uit in de HEMA. 

Vrijdagavond begint al het personeel met het leeghalen van de gehele winkel. “Daarna komen de slopers, tegelzetters, interieurbouwers, loodgieters en nog veel meer bouwvakkers om de gehele winkel om te bouwen naar het zogenaamde HEMA Global Worlds concept”, vertelt filiaalmanager Wim van den Dool, die samen met Max de Groot de winkel leidt.

Verdeling in werelden
Wie denkt dat het HEMA-personeel deze periode vakantie heeft, heeft het mis. Van den Dool: “Al vrij snel kan het personeel aan de slag om de winkel weer opnieuw in te richten volgens het genoemde concept. Dit houdt in grote lijn in dat de winkel wordt verdeeld in werelden. Bijvoorbeeld in de wereld van ‘dames’ vind je alles op het gebied van dameskleding bij elkaar, zoals bovenkleding, sokken en panty’s. Maar ook sieraden zie je in die wereld naast elkaar gepresenteerd.”

Flinke verbouwing
De HEMA zal er volgens Van den Dool en De Groot na de verbouwing heel anders uitzien. De Groot: “Er komt een nieuwe vloer, nieuwe verlichting en nieuwe stellingen. HEMA gaat vrijdag 3 mei 2019 weer open tegelijkertijd met de nieuwe lift. Dat is een heel mooie toevoeging aan het winkelen op de Kerkbuurt.” 

Tompoucen Koningsdag
Nadeel is wel dat de HEMA vestiging Sliedrecht gesloten is zaterdag 27 april 2019, Koningsdag 2019. “Dat is wel inderdaad een nadeel”, geeft Van den Dool toe, “We zijn inderdaad op Koningsdag gesloten. Onze oranje tompoucen zijn wel verkrijgbaar bij HEMA vestiging Hardinxveld-Giessendam.”

5 gedachten over “HEMA vestiging Sliedrecht twee weken dicht voor verbouwing”

  1. Voor de mensen die maar de helft lezen…
    Vrijdag 3 mei 2019 wordt de winkel weer geopend voor klanten en dan wordt ook de lift in gebruik genomen, die o.a. rolstoelgebonden inwoners en mensen die moeilijk te been zijn of met een kinderwagen kunnen gebruiken om naar de winkelpromenade Kerkbuurt te komen. De lift komt boven uit in de HEMA.

  2. Een kinderwagen is, als je het zo bekijkt toch ook een rolstoel?
    En nee, dat bedoel ik niet denigrerend t.o.v. de echte rolstoelgebruikers.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld