HEMA-restaurant krijgt make-over en service wordt verder uitgebreid

SLIEDRECHT – Het succesvolle HEMA-restaurant aan Kerkbuurt 43 krijgt komende dagen een make-over. Het wordt nog mooier dan het was en de service wordt verder uitgebreid met nieuwe producten. Vanwege de aanpassingen is het restaurantgedeelte tot en met dinsdag 17 augustus 2021 gesloten.

Inmiddels wordt aan de nieuwe aankleding gewerkt. Het HEMA-restaurant blijkt een goede aanvulling bij de winkel, toegankelijk en aantrekkelijk om binnen te stappen. Na de make-over worden meer producten aangeboden. (Foto HEMA Sliedrecht)

Vanaf woensdag 18 augustus 2021 is iedereen weer van harte welkom voor een heerlijk ontbijt, om een lekker broodje te komen eten of te genieten van een sorbet. 

Uitbreiding producten
Naast de nieuwe aankleding van het restaurant kan straks nog meer worden geleverd. “Er wordt een aantal nieuwe producten aangeboden, zoals een vers klaargemaakte smoothie in verschillende smaken, een heerlijk Brabants worstenbroodje of een verse appelbol”, vertelt filiaalmanager Wim van den Dool van HEMA Sliedrecht enthousiast. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld