‘Heel onverwacht kregen we 300.000 gulden voor aanpassing havengebied’

SLIEDRECHT – Oud-wethouder Ad den Besten (CDA) kreeg als bestuurder onverwacht geld uit Europa voor aanpassing van het gebied rond de gemeentehaven vertelt hij in de podcast ‘Verhalen van Sliedrecht over gebouwen, objecten en situaties’. Hij is daar donderdagmiddag 23 juni 2022 over geïnterviewd door journalist Peter Donk van online krant Sliedrecht24. 

Het gesprek met oud-wethouder Ad den Besten over de gemeentehaven. De podcast is onderdeel van een reeks zomerinterviews in de serie ‘Verhalen van Sliedrecht over gebouwen, objecten en situaties’. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder podcast.

Den Besten vertelt over de geschiedenis van de haven, de veranderingen en het geld dat onder meer ‘uit Europa’ kwam. Den Besten vertelt over gesprekken die werden gevoerd met beroepsschippers, de watersportvereniging en de laatste ontwikkelingen. De moeite waard om te luisteren! Volgende week donderdag 30 juni 2022 vertelt de oud-wethouder over de komst van bronbad De Lockhorst. Over de locatie en de enorme kostenpost, want het bleef niet alleen bij een bronbad. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld