Japans restaurant Oishi Fusion

Healthcenter Get Healthy trekt publiek tijdens open dag

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Healtcenter Get Healthy aan Krommestoep 1b (achter sporthal De Stoep) organiseerde zaterdag 11 januari 2020 de jaarlijkse open dag. Eigenaar Glenn Hartog en een aantal van zijn instructeurs en fysiotherapeuten was aanwezig om potentieel nieuwe leden sfeer te laten proeven en te kijken of er een onderlinge klik was.

Eigenaar van Healtcenter Get Healthy Glenn Hartog (rechts) informeert belangstellenden over de vele mogelijkheden binnen het sportcentrum. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De belangstelling was volgens Hartog groot, de aanwas van nieuwe leden ziet er veelbelovend uit. Ongeveer twee maanden geleden kreeg hij uit handen van wethouder Piet Vat (SGP-ChristenUnie) nog de gemeentelijke prijs als ‘Starter van het jaar’.

Gezonde manier
Get Healthy’s visie is gebaseerd op het streven naar gezondheid. Dat doel staat voorop. Als iemand af wil vallen, gespierder wil worden of juist wat meer wil aankomen, word je als lid professioneel begeleid om dit doel op een gezonde manier te bereiken. Er is een ervaren team van instructeurs en fysiotherapeuten, die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Ruim aanbod
Hartog richt zich nadrukkelijk op de recreatieve sporter, die een deskundige en niet-competitieve sportomgeving krijgt aangeboden. Met nadruk ligt de focus niet op de bodybuilder. Er is een ruim aanbod van groepslessen. Ook voor bedrijfsfitness zijn er mogelijkheden. Meer over Healtcenter Get Healthy staat op de website van het gezondheidsbedrijf.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld