Japans restaurant Oishi Fusion

Harmen Sterk Personal Training bij Sport Fysiek voor wie gezond wil blijven

SLIEDRECHT – Afvallen en tegelijk werken aan een goede gezondheid. Harmen Sterk Personal Training biedt bij Sport Fysiek aan Molendijk 177b de mogelijkheid om onder professionele begeleiding op een goede manier te sporten en gezond te eten.

Door de ‘Personal Training en Voedingsadviezen’ van Harmen Sterk (links) – (met daarnaast Betty van Vliet en Lucien Kornet – red,) krijg je de mogelijkheid om op een goede manier te werken aan verschillende doelen. Afvallen, energie en conditie verhogen en spierversteviging. Het is allemaal mogelijk. (Foto Sport Fysiek)

Sterk werkt al ruim zes jaar als fitnesscoach en als personal trainer. Bij mijn trainingen let ik altijd op de uitvoering van oefeningen. Op het moment dat de techniek niet correct is, vergroot je het risico op blessures. Dat wil ik voorkomen, want sporten met blessures kan, naast dat het vervelend is, meer schade bezorgen, omdat je kan gaan compenseren. Het is dus belangrijk dat je bewust bent van je houding”, licht Sterk toe.

Combinatie en begeleiding
Daarnaast is het volgen hem belangrijk dat samen aan je doel wordt gewerkt. Sterk: “Grenzen worden opgezocht en een plan wordt uitgewerkt. Ik ben benieuwd wat ik voor je kan betekenen. Ik heb er in ieder geval veel zin in!” Je kunt een voordeel-abonnement nemen waarbij je Personal Training combineert met fitness bij Sport Fysiek. Zo kun je onder begeleiding en met zelfstandige trainingen een mooi resultaat bereiken.

Informatie en kosten
Je kunt ook een programma volgen waarbij je wekelijks met Harmen een training hebt. “Dat kan per maand maar daarnaast zijn er ook diverse programma’s die op de langere termijn mogelijkheden bieden. Check voor meer informatie en kosten hier online of stuur een e-mail naar: info@sport-fysiek.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld