HAL doet bod op Boskalis gestand op € 33,–

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT – In een gezamenlijke persbericht van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (“Boskalis”) en HAL Holding N.V. (“HAL Holding”) zeggen de bedrijven woensdag 7 september 2022 voorbeurs verheugd te zijn te kunnen berichten dat alle in het biedingsbericht beschreven Voorwaarden vervuld zijn en dat de bieder het bod gestand doet. Dat betekent dat de biedprijs van rechtswege finaal is.

Op de dag van overdracht zal de bieder de biedprijs van € 33,– (cum dividend) in contanten betalen voor elk aangemeld aandeel dat is geleverd aan de bieder, op de voorwaarden zoals uiteengezet in het biedingsbericht. De dag van overdracht is woensdag 14 september 2022. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tijdens de aanmeldingstermijn zijn 28.285.416 aandelen aangemeld onder het Bod die een gezamenlijke waarde vertegenwoordigen van € 933 miljoen en circa 21,9% van het geplaatste aandelenkapitaal van Boskalis. Tezamen met de reeds door HAL gehouden aandelen, inclusief aandelen die door HAL gekocht zijn maar nog niet geleverd, vertegenwoordigt dit een totaal van 106.314.654 aandelen of circa 82,2% van het geplaatste aandelenkapitaal van Boskalis. Sinds de eerste aankondiging van het voorgenomen openbaar bod door HAL begin maart 2022 zijn 46.589.483 aandelen aangemeld of verworven, hetgeen ongeveer 36,0% van het geplaatste aandelenkapitaal van Boskalis vertegenwoordigt. Het bedrijf Koninklijke Boskalis Westminster N.V. is statutair gevestigd in Sliedrecht, waar het ook is gestart. Bij Boskalis werken verschillende inwoners van Sliedrecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld