Japans restaurant Oishi Fusion

‘Grote belangstelling voor maaltijden, maar tekort aan chauffeurs’

SLIEDRECHT – “Het is nu een beetje spannend of we de maaltijden wel af kunnen blijven leveren door een tijdelijk tekort aan chauffeurs. Er is een grote belangstelling voor de maaltijden, maar een tekort aan chauffeurs”, zegt directeur Pamela van der Kruk van Stichtings Welzijnswerk Sliedrecht. De hartenkreet voor het vinden van chauffeurs komt op een vervelend moment, want de maaltijdvoorziening is er net als de wagen voor de maaltijdbezorging.

Stichting Welzijnswerk Sliedrecht is met spoed op zoek naar een chauffeur voor de Maaltijdendienst. (Foto Stichting Welzijnswerk Sliedrecht)

De chauffeur levert samen met de bijrijder de maaltijden af. Van der Kruk: “Gezamenlijk worden deze aan de deur bezorgd bij de klanten. De vrijwilligers hebben door dat contact met de klanten ook een signalerende functie.”

De maaltijdendienst is al meer dan vijftig jaar een voorziening in Sliedrecht waar ouderen en mensen met een beperking gebruik van maken. De vrijwilligers van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht brengen vier keer per week de maaltijden rond. Sinds de start van MaaltijdThuis samen met Stichting Waardeburgh is het aantal klanten flink toegenomen, van 20 naar 80.

Interesse?
Wie het leuk lijkt om dit te doen en je bent voor de woensdagmorgen beschikbaar? Neem dan contact op met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, tel. 0184-420539 of stuur een e-mail naar: info@welzijnswerksliedrecht.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld