Oishi Fusion

Groep 8 Prins Willem-Alexanderschool sluit basisschool af met musical

SLIEDRECHT – Geen einde van de periode van de basisschool zonder een eindejaarsmusical. Het is wel de trend van de afgelopen jaren, maar de uitvoering er van dreigde door het coronavirus op een drama uit te lopen. Voor de leerlingen van groep 8 van de Prins Willem-Alexanderschool was het daarom een spannende tijd. Toch werd geoefend de afgelopen weken. Dinsdagavond 7 juli 2020 kon de musical alsnog worden opgevoerd in sporthal De Stoep: ‘Verboden te voeren’. 

De inhoud van de musical was ook al vol spanning. Een bijzondere vogel moet de attractie worden voor Jongevoets Dierenpark. De vogel komt uit Argentinië. Terwijl de presentatie van de vogel wordt voorbereid, gaat het mis! Meer kunnen we nu niet schrijven, want ook woensdagavond 8 juli 2020 wordt de musical opgevoerd. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De musical duurde zo’n anderhalf uur. Het was een vrolijk spel met zang, dans en toneel. Vaders en moeders waren in sporthal De Stoep. De bezoekers reageerden enthousiast. Opa’s, oma’s en rest van de familie kon thuis via een livestream rechtstreeks meekijken. Na afloop kregen de ‘acteurs’ bloemen en werden ze één voor één  door de ouders opgehaald. Het schooljaar en de periode op de basisschool zit er bijna op. Eind volgende week krijgen de leerlingen zomervakantie.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld