Gratis keuring van fiets op Burgemeester Winklerplein

SLIEDRECHT – Je kan zaterdag 3 november 2018 gratis je fiets laten keuren op het Burgemeester Winklerplein. Dan staat daar de Fietsersbond afd. Drechtsteden samen met de politie. De fietskeuring is van 10.00 tot 16.00 uur.

De fiets wordt nagekeken, afgesteld en reparaties uitgevoerd. Bij elke actie zijn technici, keurders en voorlichters aanwezig. (Foto via Politie Drechtsteden Buiten)

“We geven dan op alle mogelijke manieren voorlichting over veilig en comfortabel fietsen. We doen dit door de fiets na te kijken, af te stellen, verlichting te repareren en soms kleinigheden te repareren”, zegt de Fietsersbond afd. Drechtsteden. Als iemands fiets door de keuring is gekomen, wordt een ludieke foto gratis aangeboden.

Samenwerking
Wat er allemaal wordt gecontroleerd, staat op de keuringskaart van de Fietsersbond. Deze kun je zelf ook gebruiken bij het controleren van jouw eigen fiets. De acties worden door de Fietsersbond georganiseerd samen met de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid Drechtsteden, Centrum aanpak Fietsdiefstal en gemeenten in de Drechtsteden.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld