Gospelkoor Shine brengt avond vol inspiratie en muzikale lofzang

SLIEDRECHT – Het Sliedrechtse gospelkoor Shine presenteert zaterdag 11 november 2023 een sing-in met als thema ‘Grenzeloos Geloven’. Locatie is de Grote Kerk aan Kerkbuurt 131. De deuren gaan om 19.30 uur open en de sing-in begint om 20.00 uur. Entree is gratis.

Het gemend interkerkelijk gospelkoor Shine telt zo’n vijftig leden, van wie een aantal leden op deze foto staan. Tijdens optredens zorgt een eigen combo voor begeleiding. De muzikale leiding van koor en combo is handen van dirigent Bastiaan van der Pijl.

Het repertoire bestaat uit eigentijdse Engels- en Nederlandstalige liederen. “Het belooft een sprankelende avond te worden, waarbij muziek, geloof en gemeenschap samenkomen”, kondigt het gospelkoor aan.

‘Goud op zondag’
Tijdens de sing-in is er speciale aandacht voor ‘Goud op Zondag’, een diaconale en interculturele geloofsgemeenschap in het Oude Noorden van Rotterdam Ds. Bram Robbertsen vertelt op de avond over hun werk daar. Je leert op de avond meer over hun missie en impact in de gemeenschap. Gospelkoor Shine houdt tijdens de avond een collecte houden ten behoeve van ‘Goud op Zondag’. Dat geeft alle aanwezigen de gelegenheid om bij te dragen aan dit volgens Shine bijzondere initiatief dat ‘positieve verandering teweegbrengt in het Oude Noorden van Rotterdam’. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met de zendingscommissie van de Hervormde Kerk in Sliedrecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld