Golden Earring Fotoboek ‘Een tijdperk in beeld’ verschijnt woensdag

SLIEDRECHT – In navolging van het rijk geïllustreerde en prachtig uitgevoerde boek over het voormalige culturele centrum en theater De Bonkelaar verschijnt woensdag 1 december 2021 Golden Earring Fotoboek ‘Een tijdperk in beeld’. Het boek is vervaardigd door Drukkerij Van den Dool aan de Industrieweg. 

Dit is de omslag. Het is een uniek fotoboek gemaakt door insiders en telt ongeveer 250 pagina’s met een gewicht van twee kilo. Er staan ruim duizend foto’s in, ook gemaakt in Sliedrecht. Het boek is geautoriseerd door en met medewerking van de band én het management van de band. (Afbeelding Drukkerij Van den Dool) 

“Het is de Golden Earring gezien door de camera’s van twee broers, Henk en Roel Vinkes, die in de jaren ’80 van de vorige eeuw werkten als ‘hoffotografen’ met en voor de populairste rockband en trots van Nederland. Een tijdperk in beeld is een must-have voor de ware Earring liefhebber”, zegt Michiel van Houselt, die nauw betrokken is bij de tot standkoming en bovendien de initiatiefnemer was van het boek rond De Bonkelaar.

Plan en kosten
Het boek heeft een eerste oplage van 2000 exemplaren. Daarna volgt eventueel een tweede druk. Vervolgens wordt het boek uitgebracht in België, Duitsland, Groot-Brittannië, Verenigde Staten en Canada. Hier online kan het boek in pre-order worden besteld, de prijs bedraagt € 34,95 (excl. verzendkosten). Afhalen kan op Industrieweg 4 tijdens kantooruren en pinnen is mogelijk. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld