Gitarist Suzan & Freek speelt op Eastman bij Joh. de Heer

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Bas Schouten, de akoestisch-gitarist van Suzan & Freek en gitaarhersteller Corvin Keurhorst waren zaterdag 4 november 2023 samen met Corving Keurhorst, reparateur bij Eastman, aanwezig bij Joh. de Heer aan Leeghwaterstraat 46 / 47. Daar was het ‘Eastman-dag’. Eastman is een producent van gitaren. 

Bas Schouten demonstreert hier wat de gitaren van dit merk zo speciaal maakt. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

Corvin Keurhorst geeft alle informatie over Eastman en beantwoordt vragen van bezoekers. Ondertussen zet hij nog even een stel nieuwe snaren op een gitaar. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Gratis D’Addariosnaren
Op je huidige gitaar werden de snaren gratis vervangen met D’Addariosnaren. Deze staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit, goede klankprojectie en superieure duurzaamheid. Deze snaren zijn zowel voor beginners als gevorderde gitaristen een onmisbare toevoeging aan de gitaar. Ze worden door verschillende artiesten gebruikt.

Korting
Verder had Joh. de Heer inruilkortingen en zijn alle Eastmangitaren in de aanbieding. De B-stock gitaren met extra korting. Al met al was dit de uitgelezen kans om een nieuwe gitaar te scoren, de snaren op je huidige gitaar te vervangen, van live-muziek te genieten en meer te weten te komen over het merk. Je bent nog tot 17.00 uur vandaag welkom.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld