Gezellige drukte op Late Summer Fair

SLIEDRECHT – Het is zaterdag 12 september 2015 gezellig druk in het centrum van Sliedrecht. Op de Kerkbuurt-West is de jaarlijkse Late Summer Fair. Al vroeg in de ochtend kwam het publiek naar het braderiegebied.

Jong en oud komen aan hun trekken. Informatie, educatief en horeca hebben zich vermengd met bedrijven, stichtingen, verenigingen en organisaties. (Foto Sliedrecht24)

Voorzitter Leon Boer van de Late Summer Fair sprak zaterdagmorgen van een ‘lokale huishoudbeurs’, waarmee hij wilde zeggen dat er voor iedereen plaats is op het evenemententerrein. Er zijn zo’n 140 deelnemers, onder hen 100 kraamhouders. De organisatie was tevreden over de opkomst.

Ontmoetingsplaats
Het wat bewolkte weer was aangenaam, maar de regen zou zaterdagmiddag wel even minder van pas kunnen komen. De temperatuur is prima. Voor velen is de Late Summer Fair ook een ontmoetingsplaats met andere Sliedrechters, wordt er weer even bijgekletst en kennisgemaakt met ieders product of informatie. Ook de gemeente Sliedrecht was op de Late Summer Fair aanwezig net als politieke partijen.

1 gedachte over “Gezellige drukte op Late Summer Fair”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld