Gezellig druk op Winterfair in wijk Oude Uitbreiding

SLIEDRECHT – De avondbrocante in wijk Oude Uitbreiding was vrijdagavond 24 november 2017 een groot succes. De organisatie van de 4e Winterfair ‘Out of the door’ had maar liefst zeventig aanmeldingen gehad.

Drukte op straat in wijk Oude Uitbreiding. Rondkijken, kopen en ontmoeten. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Zelfs toen er werd opgebouwd vrijdagmiddag ontving de organisatie nog aanmeldingen. De eerste bezoekers waren er twee uur voor aanvang. Dat waren de mensen die op zoek waren naar snuisterijen en uiteraard zaken van waarde. 

Straten
Het evenement begon rond 18.00 uur en dat ‘out of the door’ was goed bedacht. De één had een kraam verlicht voor het huis staan en de andere opende zijn garagedeur, waar het rondkijken was naar iets leuks, vaak voor een prikje. Een ander had oliebollen gebakken of stond met koffie en chocolademelk. In verschillende straten stonden de kramen. Nog meer straten in de Oude Uitbreiding zouden willen meedoen, maar vooralsnog houdt de organisatie het bij de huidige opzet. En die was goed en gezellig! Op naar het eerste lustrum eind november 2018! 

3 gedachten over “Gezellig druk op Winterfair in wijk Oude Uitbreiding”

  1. Wat een felle reactie voor een verkeerschaos in de wijk. Er zijn mensen die werken en die s’avonds lekker willen relaxen thuis. Och is het echt een probleem dat er om een wielerronde, Koninginnedag, baggerfestival en nog veel meer je auto een kilometer verder moet parkeren? Ja, dat is voor hardwerkende mensen een probleem.

  2. Wat een felle reactie op zo’n gezellige avond in de wijk.
    Er zijn mensen bij die ook werken maar voor dit initiatief een vrije dag nemen.
    Och, is het echt een probleem om één keer per jaar je auto een straatje verder te parkeren?

  3. Heel leuk voor iedereen met een uitkering in de wijk, maar je zou maar moeten werken en ergens een parkeerplaats moeten vinden. Even vergeten zeker bij het organiseren.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld