Getuigen gezocht van ongeluk op Deltalaan

SLIEDRECHT – Op de Deltalaan is donderdagmiddag 30 november 2017 een vrouw (26) met haar hond geschept op de zebra. Het ongeluk gebeurde rond rond 13.15 uur bij de benzinepomp van Lukoil. De vrouw kwam ten val en de hond werd geschept. Het dier belandde tegen de stoeprand. 

Dit is de 8 jaar oude Amerikaanse stafford Thyson, die aan zijn snuit gewond raakte. Het dier liep een snede op. (Foto eigenaar)
 
De vrouw is kort na het ongeluk naar haar werk gegaan, maar klaagde over pijn aan haar been. Donderdagavond wordt nog een bezoek gebracht aan de huisartsenpost. Met de hond gaat het redelijk. De viervoeter heeft pijnstillers gekregen en moet 24 uur in de gaten worden gehouden. 
Automobiliste
Na de aanrijding stond het slachtoffer op. Ondertussen was ook de veroorzaker gestopt. Dat was een automobiliste, die vertelde dat ze de vrouw niet had gezien. Ze geloofde bovendien niet dat het slachtoffer op de grond was beland. 
 
Getuigen gezocht
De familie zoekt de veroorzaker van het ongeluk en getuigen onder wie twee jongens die hebben geholpen. Alle reacties kunnen naar: kimm.16@live.nl

5 gedachten over “Getuigen gezocht van ongeluk op Deltalaan”

  1. Gewoon op de grond blijven liggen en gelijk 112 bellen en blijven liggen/zitten tot hulpdiensten er zijn, achteraf gemaakte medische kosten zijn nu nauwelijks nog te verhalen ben ik bang.
    Succes en sterkte verder.

  2. Dit is simpelweg doorrijden na een ongeval en dat lijkt mij een misdrijf. Blijven zoeken tot de bestuurster gevonden wordt. Keihard aanpakken en de rijbevoegdheid ontzeggen. Zou de bestuurster onder invloed zijn geweest? Het zou mij niet verbazen. Dat is na doorrijden moeilijk nog vast te stellen. De bestuurster is zo te lezen bewust doorgereden, zonder zich te identificeren en zonder zich over het slachtoffer te bekommeren. Aan zo’n persoon zou de maatschappij niet langer moeten worden blootgesteld. Ik hoop dat de dader gevonden wordt en wordt gestraft.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld