Geslaagde eerste Ladies Night tijdens Bijbelweek

SLIEDRECHT – De Ladies Night was dinsdagavond 19 oktober 2016 een nieuw onderdeel van de Bijbelweek op het ijsbaanterrein. Met een grote opkomst, er waren bijna 100 vrouwen, was het een gezellige avond. 

Dinsdagavond waren er allerlei lekkere hapjes (high tea), een handreiking over het thema ‘de biddende vrouw’ én goede gesprekken. (Foto organisatie Bijbelweek)

De organisatie kijkt terug op twee goede dagen, waarop we veel mensen hebben mogen ontmoeten. Dinsdag was wel een regenachtige dag, maar dit heeft geen invloed gehad op het programma. De ongeveer 190 aanwezige kinderen hebben dinsdagmorgen met elkaar veel gezongen en ook een toneelstuk gekeken. Er werd gegeten, gedronken en geknutseld. De tieners hebben, naast serieuze gesprekken en verdieping, zeepkisten gemaakt waarmee dinsdagavond een zeepkistenrace is gehouden. 

Komende dagen
Zowel de kinderen als de tieners hebben woensdag- en donderdag ook nog een programma. Tijdens het kinderprogramma is de koffietent de gehele ochtend open voor koffie en koek. Vrije in- en uitloop is mogelijk. Daarnaast staat het volleybal (woensdag) en het mannenontbijt (vrijdagochtend) nog op het programma. De hele week zijn er activiteiten.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld