Oishi Fusion

Gerwil-Sliedredge: ‘Urk en Sliedrecht slaan de handen in één’

SLIEDRECHT / URK – Louwe Hakvoort en René Boer beginnen vanaf maandag 1 maart 2021 een nieuw maritiem-uitzendbureau op onder de naam Gerwil-Sliedredge. “De samenwerking zal voor velen als onverwachts worden gezien”, stellen de initiatiefnemers afkomstig uit respectievelijk Urk en Sliedrecht.

Op de foto René Boer (links) en Louwe Hakvoort. (Foto Gerwil Sliedredge)

Gerwil Crewing is namelijk gevestigd aan Westgat 21 N in het vissersdorp Urk, dat zo’n 133 km van het baggerdorp Sliedrecht ligt. Met een nieuwe vestiging in Sliedrecht en René Boer aan het roer, wordt verwacht dat Gerwil Crewing verder kan uitbreiden op het gebied van bagger, windenergie en offshore. 

Elkaar aanvullen
Eigenaar Hakvoort van Gerwil Crewing geeft aan enthousiast te zijn over de nieuwe samenwerking. “De gedachte voor een kantoor in het maritieme hart van Nederland was al langer een wens van me. Toen René beschikbaar kwam, zag ik direct een kans die ik niet heb laten lopen. We zijn het gesprek aangegaan en verwachten elkaar goed te kunnen aanvullen, waarbij het kantoor op Urk zal zorg dragen voor de gehele backoffice”, aldus Hakvoort.

Samenwerking
Oud-baggeraar en ervaren consultant in de baggerwereld René Boer is blij met zijn nieuwe stap. De afgelopen jaren is hij in dienst geweest bij maritieme-uitzendbureaus. De kans om nu in samenwerking met Louwe iets voor zichzelf te beginnen liet hij daarom niet liggen. “Toen Louwe mij benaderde om samen te werken voelde dat direct goed. De gedachte om iets voor mijzelf te beginnen, heb ik al vaker gehad. Echter ligt mijn kracht bij de samenwerking en het onderhouden van relaties en niet bij de bijbehorende administratieve taken, die daarbij komen kijken. Doordat het kantoor op Urk hier gespecialiseerd in is, zorgt dit voor de perfecte match”, zegt Boer.

Contact
Gerwil-Sliedredge is gevestigd in een kantorenpand aan de Prisma 100, unit 1.19, tel. 0031-184-202030. Per e-mail is Gerwil-Sliedredge te bereiken op: [email protected] 

1 gedachte over “Gerwil-Sliedredge: ‘Urk en Sliedrecht slaan de handen in één’”

  1. Top, die verUrking” van Sliedrecht;-). Zou Anton van Rees dit goed vinden? Hij vreesde een aantal jaren terug voor de verurking van Sliedrecht. Als geboren Urker vind ik dit in ieder geval een mooi iets, deze samenwerking.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld