Japans restaurant Oishi Fusion

Gemeente wil zich op de kaart zetten via RTL4

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht zegt dinsdag 1 november 2016 op Facebook: “We zetten Sliedrecht op de kaart! We hebben weten te regelen dat ons mooie dorp op RTL 4 in het programma ‘Nederland heeft het’ komt! Hoe gaaf is dat.”

Het tv-programma wordt op zondag om 16.00 uur uitgezonden bij RTL4.

De gemeente Sliedrecht zegt dat er donderdag 3 november 2016 een overleg is met de redactie. Dan wordt besproken welke items er minimaal in moeten. “Wat vinden jullie? Wat moet iedere Nederlander straks gezien hebben van Sliedrecht?”, vraagt de gemeente aan hun Facebook-vrienden. Zij die een idee hebben, kunnen een reactie onder het Facebookbericht kwijt.

Geld
Tot 18.00 uur moeten programma’s bij RTL4 zichzelf bekostigen. Niet bekend is hoeveel geld dit programma de gemeente Sliedrecht gaat kosten. Om over 2 dagen over de invulling te gaan praten, terwijl je als gemeente kennelijk nog geen of onvoldoende ideeën hebt, lijkt wat gehaast.

4 gedachten over “Gemeente wil zich op de kaart zetten via RTL4”

  1. Helemaal met Visser eens! Een kaal dorp met weinig bloemen in de zomer en weinig bomen, alleen nieuwe kleine bomen. De mooiste bomen worden weggehaald, als ze te groot zijn geworden en dus niet bijgehouden!! En inderdaad: lelijkere geluidswallen bestaan er niet!!

  2. “Wat moet iedere Nederlander straks gezien hebben van Sliedrecht?” Volgens mij is er bar weinig meer te zien in Sliedrcht… Geen Ikea meer, geen Boskalis meer, zelfs voor filerijdend NL is er vanaf A15 niks meer te zien dan groen aangeslagen geluidswallen en troosteloos gebied wat voor woonboulevard door moet gaan. Niks dus om trots op te zijn…

Plaats een reactie

*=Verplicht veld