Gemeente wil nu weten van wie blauwe BMW is, anders wordt deze weggehaald

SLIEDRECHT – Meldt de eigenaar van de blauwe BMW, die al geruime tijd staat geparkeerd op de parkeerplaats ter hoogte van Thorbeckelaan 116, zich niet binnen veertien dagen bij de gemeente Sliedrecht, dan wordt de auto weggehaald. De gemeente kan de auto dan na dertien weken opslag onmiddellijk verkopen of vernietigen.

Dit is de blauwe BMW die al vaker in het nieuws kwam op Sliedrecht24. Eerst werd gezegd dat de auto afkomstig was diefstal; later werd dat ontkent en verwees de politie naar gemeente Sliedrecht omdat het een autowrak was.

De wagen heeft geen kenteken. Twee weken na vandaag wordt de auto verwijderd. “Het is verboden een voertuig dat rijtechnisch in onvoldoende staat van onderhoud is en tevens in een kennelijke verwaarloosde toestand verkeert, op de weg te parkeren of te laten staan, zoals gesteld in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV), artikel 5:5”, schrijft de gemeente Sliedrechht. De eigenaar mag zich spoedig melden op Industrieweg 11 of per e-mail: [email protected]

1 gedachte over “Gemeente wil nu weten van wie blauwe BMW is, anders wordt deze weggehaald”

  1. Een auto heeft toch een chassis-nummer dat gekoppeld is aan een kenteken bij de RDW of bij een verzekeringsmaatschappij? Leuk als het jouw gestolen auto is en hij wordt vernietigd. Met een beetje moeite is toch wel te achterhalen van wie hij is? Of zie ik dat verkeerd?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld