Gemeente wil luisterend oor zijn voor lokale agrarische ondernemers

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht houdt een korte lijn met agrarische ondernemers binnen de gemeente. Dat bevestigt de gemeente donderdag 7 juli 2022 na vragen van online krant Sliedrecht24. 

“De gemeente Sliedrecht heeft met agrarisch ondernemers informeel contact gehad door middel van een telefonisch gesprek. Daarin is aangegeven dat de gemeente graag in gesprek blijft met agrarisch ondernemers”, reageert een woordvoerder van de gemeente Sliedrecht. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Er komt momenteel veel op de boeren af en daarom vindt de gemeente Sliedrecht het belangrijk om een luisterend oor te kunnen bieden. “Het telefoontje is door onze agrarisch ondernemers als prettig ervaren. Zij waarderen het dat de gemeente zelf het initiatief heeft genomen om contact te zoeken. Afgesproken is dat zij bij vragen contact op kunnen nemen met een contactpersoon binnen de gemeente. Ook is er ruimte om fysiek van gedachte te wisselen en in gesprek te gaan met de gemeente. Ook daar wordt door een agrariër gebruik van gemaakt”, zegt de woordvoerder, die niet zegt om hoeveel lokale agrarische ondernemers het gaat.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld