Gemeente wil dat parkeerplaatsen worden gebruikt voor parkeren

SLIEDRECHT – “Parkeerplaatsen zijn voor parkeren. Dat lijkt zo logisch, toch zien we vaak dat mensen op een parkeerplaats een auto, karretje of caravan veel te lang laten staan”, schrijft de gemeente Sliedrecht woensdag 15 juni 2022. De gemeente mag karretjes en trailers, van wie de eigenaar niet bekend is, op een gegeven moment weg laten slepen. Bij voertuigen van wie de eigenaar wel bekend is, mag dat niet.

Op een paar plaatsen in Sliedrecht staat zo’n auto al een hele tijd geparkeerd. (Archieffoto)

Heel hinderlijk voor de bewoners die gebruik willen maken van deze parkeerplek. De gemeente en politie zoeken contact met de eigenaar om dringend op te roepen de auto op te halen. “Deze oproep geldt natuurlijk ook voor parkeren bij een laadpaal. Parkeer daar alleen als de auto geladen wordt en haal de auto, als de batterij vol is, zo snel mogelijk weer weg”, stelt de gemeente.

4 gedachten over “Gemeente wil dat parkeerplaatsen worden gebruikt voor parkeren”

 1. de polie weet heel goed dat een vouwwagen caravan maximaal 3 dagen mogen staan ja.daarna bekeuring maar ja als er niks aan doet moet je niet ouwe hoeren.wij als stadwachten vroeger deden wij een preventie bericht acher hun ruiten wisser plaatsen ja.dus heren dames van de politie op treden nu .

 2. Overigens staat hij 9,5 van de 10 keer netjes in een vak. Qua afmeting van de bus mag ik daar ook gewoon staan.

 3. Beste meneer / mevrouw van Ballegooijen,
  Hier uw keukenman, die overal lak aan heeft.
  Ik zou graag eens een gesprek met uw willen aangaan.
  Dan kan u inzien waarom ik zo parkeer en kunt ook inzien hoe sommige mensen heel asociaal parkeren dus waarom ik niet anders kan.

  Ik ben meestal rond 17:00 thuis.

  Tot snel 😉

 4. Veel meer irritatie is er voor het parkeren van veel te lange bussen…op een parkeerplaats waar het trottoir zelfs in beslag wordt genomen…ik noem de hobbemastraat…
  Stuur eens een boa…de keuken man…heeft overal lak aan!!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld