Gemeente wil dat aanhanger wordt weggehaald

SLIEDRECHT – Op een parkeerplaats ter hoogte van Kubus 100, op bedrijventerrein Noord-Oost Kwadrant, staat al geruime tijd een aanhanger zonder kenteken geparkeerd. De gemeente Sliedrecht wil dat de eigenaar deze binnen veertien dagen verwijdert.

De gemeente Sliedrecht roept de eigenaren van de aanhangers daarom op om zich te melden bij de gemeente aan de Industrieweg 11 of per e-mail: [email protected] (Foto gemeente Sliedrecht)

“Op grond van artikel 5:30 Awb kan, afhankelijk van de staat, de aanhangwagen dertien weken worden opgeslagen, dan wel onmiddellijk worden verkocht of vernietigd. Het is verboden een voertuig dat voor recreatie of anderszins voor andere dan verkeersdoeleinden wordt gebruikt langer dan gedurende zeven achtereenvolgende dagen op de weg te plaatsen of te hebben, zoals gesteld in artikel 5:6 lid 1 onder a van de Algemene Plaatselijke verordening”, schrijft de gemeente Sliedrecht.

2 gedachten over “Gemeente wil dat aanhanger wordt weggehaald”

  1. Bij de sperwerstraat staat ook al weken lang een camper en al jaren een aanhanger. Eigenaar woont ook in de sperwerstraat en verplaatst beiden zodat het lijkt dat ze er net staan. Handhaaf hier ook eens tegen.

  2. Is bij politie en handhaving bekend hoor hij staat ook regelmatig bij de Reigerlaan flat de eigenaar woond in de Thorbeckelaan flat

Plaats een reactie

*=Verplicht veld