Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Gemeente schrijft zeven inwoners uit, omdat ze zoek zijn

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht heeft besloten zeven ingezetenen uit de basisregistratie personen (BRP) te halen, omdat hun woon- of verblijfplaats niet bekend is. “Het laatst in de BRP opgenomen adres is niet meer juist. Een nieuwe verblijfplaats is bij de gemeente niet bekend”, aldus de gemeente donderdag 17 september 2020. 

Dat betekent dat bij de gemeente Sliedrecht geen straat, geen plaats en geen land bekend is. Ze zijn zoek! De registratie als inwoner van Nederland is daarmee beëindigd. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De oudste is in maart 59 jaar geworden en de jongste wordt 28 jaar in oktober. De gemeente heeft de wijziging doorgegeven aan allerlei instellingen zoals:​ belastingdienst, uitkeringsinstanties, pensioenfondsen en zorgverzekeraars. Deze wijziging heeft gevolgen voor voorzieningen zoals: ​toeslagen, uitkeringen, zorgverzekering, AOW en pensioen. 

Bezwaar
Ben je belanghebbende en ben je het niet eens met dit besluit? Stuur dan een bezwaarschrift naar het college van burgemeester en wethouders. Dit moet binnen zes weken na vandaag naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 16, 3360 AA Sliedrecht. Het bezwaarschrift is alleen geldig als je de volgende gegevens vermeldt: naam. adres en een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen je bezwaar maakt. Verder moet in de brief een telefoonnummer staan, waarop je overdag bereikbaar bent, de datum en jouw handtekening.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld