Gemeente geeft geen vergunning af voor kappen bomen watertorenterrein

SLIEDRECHT – Een verzoek voor een vergunning om verschillende bomen te kappen op het watertorenterrein aan de Rivierdijk is door de gemeente Sliedrecht geweigerd. Dat maakt de gemeente Sliedrecht donderdag 4 maart 2021 bekend. 

Het watertorenterrein langs de Rivierdijk. De argumenten voor de geweigerde omgevingsvergunning geeft de gemeente Sliedrecht niet. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Het gaat om een ‘geweigerde omgevingsvergunning met een reguliere voorbereidingsprocedure’. Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na genoemde datum tegen dit besluit bezwaar maken. 

5 gedachten over “Gemeente geeft geen vergunning af voor kappen bomen watertorenterrein”

  1. Hoeveel kost het om de grond terug te kopen van de ontwikkelaar en dan hier een recreatie gebied van te maken? Het zo jammer dat dit nu totaal niet gebruikt kan worden door de Sliedrechters!!

  2. Misschien worden de bomen toch wel “per ongeluk” gekapt of ze blijken ineens “ziek” te zijn.

  3. waarschijnlijk is het eens niet direct in hun eigen belang dus willen ze eens laten zien dat ze ook nee kunnen zeggen, om zo ergens anders kap weer toe te staan als het wel in hun voordeel is.

  4. Om de bomen heen ontwerpen dan maar. Is heel groen en heel apart.
    Leuke stek in ons dorp en al zoveel over te doen geweest.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld