Gemeente gaat op markt in gesprek over Noord-Zuid verbinding en plannen noord

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht staat eind deze maand en begin maart 2024 met een kraam op de weekmarkt aan het Burgemeester Winklerplein / Simon Stevinstraat. Medewerkers gaan met bezoekers in gesprek over de plannen van de Noord-Zuid verbinding en Sliedrecht-Noord. 

Sliedrecht wil in 2030 minimaal 2000 woningen bouwen. In Sliedrecht-Noord wordt daarom een nieuwe woonwijk met zo’n 1750 woningen gebouwd. Deze nieuwe wijk vereist een goede bereikbaarheid. Daarom komt er een nieuwe groene verbinding over de A15 en het spoor. Dat staat allemaal in dit ambitiedocument. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Wie vragen heeft of in gesprek wil met de projectleiders en wethouders over de Noord-Zuid verbinding en Sliedrecht-Noord moet langs komen. 

  • 21 februari en 6 maart 2024: 09.30 – 12.30 uur
  • 28 februari en 13 maart 2024: 13.30 – 16.30 uur

Lukt het je niet om langs te komen, maar wil je wel jouw vragen stellen? Vul dan hier online het contactformulier in, waar je ook meer informatie vindt over de Noord-Zuid verbinding, Sliedrecht-Noord en de Binnenstedelijke Herstructurering Sliedrecht.

2 gedachten over “Gemeente gaat op markt in gesprek over Noord-Zuid verbinding en plannen noord”

  1. Burgerlijke geld verspillen is makkelijk uit een andermans portemonnee. Je moet wel gestoord zijn om zo’n plan goed te keuren. Er zijn voldoende wegen,denk meer aan andere problemen in de gemeente.

  2. 3 sta tafels was het onder luifel niks kraam.
    zag een fotograaf dus liep door bedankt sliedrecht 24 voor info,over hoe ze het willen.
    dat is een uitgang,s punt voor een gesprek.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld