Geen podiumplaats voor Lotte van Drunen bij Italiaans Kampioenschap Junior

CREMONA (I) / SLIEDRECHT – Motocrosser Lotte van Drunen uit Sliedrecht (Beurspro KTM team) is zondag 16 mei 2021 in de eerste kwalificatiewedstrijd van het Italiaans Kampioenschap in Cremona op een vijfde plaats geëindigd.

Na een moeilijke beginfase van de eerste manche wist Lotte van Drunen terug te komen naar een vierde plaats. In de tweede manche had ze de derde plaats een aantal ronden in handen maar moest deze toch nog afstaan en finishte opnieuw als vierde. (Foto Offroadproracing)

De wedstrijd in Cremona was voor Lotte van Drunen haar eerste grote wedstrijd van het seizoen en ze had er dan ook erg veel zin in. In totaal hadden 64 rijders zich voor deze wedstrijd aangemeld waardoor er in twee groepen gereden moest worden.

Aankomend weekend
Gedreven begon ze op zondagochtend aan de warm up waarin ze zich gelijk met een derde tijd goed liet zien. Ze was er klaar voor om in de manches alles te geven en de strijd met de concurrentie aan te gaan. Lotte van Drunen heeft laten zien dat ze ook nu weer rekening met haar moeten houden en zal aankomend weekend deelnemen aan de tweede kwalificatiewedstrijd in Lovolo, een baan met een harde ondergrond en hoogteverschillen, best lastig maar daarvoor is ze in Italië om ook dit beter onder de knie te krijgen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld