Gastspreker en interactieve film in Alzheimercafé

SLIEDRECHT – Tijdens het Alzheimercafé is maandagavond 3 april 2017 de film Alzheimer Experience te zien. Deze film laat je ervaren wat het is om de ziekte van Alzheimer te hebben. Gastspreker deze avond is geriatrie verpleegkundige Suze Snoep. Het Alzheimercafé wordt gehouden in verpleeghuis Waerthove in Grand café de Biesbosch aan de Kerkbuurt 200 en begint 19.30 uur. De inloop is 19.15 uur.

Iemand met Alzheimer beleeft de werkelijkheid vaak anders.

In de interactieve film Alzheimer Experience wordt het leven van een persoon met Alzheimer gevolgd, gezien door de ogen van de patiënt zelf. De focus ligt op belevingen die typisch zijn voor mensen met Alzheimer. 

Ontmoeting
“Wie te maken heeft met Dementie, Niet Aangeboren Hersenletsel of Parkinson is samen met zijn of haar mantelzorger(s) welkom in het Alzheimercafé. Tijdens deze avond is er voldoende gelegenheid voor ontmoeting, het stellen van vragen en het delen van ervaringen”, aldus organisator Stichting Welzijnswerk Sliedrecht.

Informatie
Voor meer informatie kun je dinsdag en woensdag contact opnemen met mevrouw De Stigter van Welzijnswerk via tel.nr. 0184-416729 of e-mail r.destigter@welzijnswerksliedrecht.nl. Bellen met de Alzheimertelefoon kan ook, tel.nr. 0800-5088. Deze lijn is 24 uur per dag gratis bereikbaar voor hulp bij dementie. Meer informatie is te vinden op de website van Alzheimer Nederland, afdeling Dordrecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld