Freerun Feest bij Sport Fysiek

SLIEDRECHT – Zes studenten van de Hogeschool Rotterdam houden zaterdag 10 december 2022 bij Sport Fysiek aan Deltalaan 217 voor kinderen een Freerun Feest. Daarvoor kunnen tickets worden besteld. Het motto is ‘neem deel aan het feest en geef een feest weg’, want de opbrengst van de dag gaat naar stichting Jarige Job.

Sport fysiek heeft een grote hal speciaal ingericht voor freerunning en parkour. De hal bevat obstakels, rekken om aan te zwaaien, een vrije vloer voor tricking en een foam pit. (Archieffoto Sport Fysiek)

Voor het evenement wordt de freerun hal omgebouwd tot een Freerun Feest. Kinderen kunnen freerunnen op gezellige muziek en knipperende discoverlichting. Daarnaast is er voor hen wat te eten en te drinken.

Programma
De ouders of verzorgers worden niet vergeten, want zij kunnen met een kopje koffie of thee vanaf bankjes kijken naar de verrichtingen. Kinderen zijn welkom op de volgende tijden:

  • 12.30 – 14.00 uur: 5 tot 7 jaar
  • 14.15 – 15.45 uur: 8 tot 11 jaar
  • 16.00 – 17.30 uur: 12+

Tickets
Een entreebewijs, een ticket, kost € 5,– p.p. Het bestellen van een ticket kan bij de balie van Sport Fysiek of door een e-mail te sturen naar: [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld