Fraai uitgevoerde Kerstviering in De Ark

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – In zaal De Ark van ASVZ De Merwebolder vond zondagmiddag 24 december 2017 de jaarlijkse Kerstviering plaats. Met behulp van vele onmisbare vrijwilligers werd een groot aantal bewoners van de locatie naar De Ark gebracht. In een gezellig samenzijn is met medewerking van bewoners het Kerstverhaal in beeld gebracht. Er was zelfs een heuse Kerststal gebouwd!
 
Op de foto Gospelkoor G-Project uit Rotterdam. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)
 
De algehele leiding was in handen van Ellen Stierman (Commissie geestelijke verzorging). Een groot aandeel was ook weggelegd voor ds. G.C. de Jong, die in De Ark op dit gebied al een naam heeft opgebouwd. Op piano: Menso. Op fluit en gitaar: Nelleke en enkele van haar leerlingen. Verder werd muzikale medewerking verleend door Gospelkoor G-Project o.l.v. Leo Davelaar. De techniek (geluid en Licht) werd verzorgd door Frits van der Kooij. 
 
Samenzang
Het thema van de dienst was: ‘Immanuël, God is bij ons’. Tussendoor was veel ruimte voor samenzang van klassiekers als o.a. ‘Komt allen tezamen’, ‘Nu zijt wellekome’, ‘Stille nacht, heilige nacht’ en uiteraard ‘Ere zij God’. Na afloop werd er met de bewoners in de recreatiezaal koffie en/of thee gedronken, met een kerstkoekje erbij. De vele vrijwilligers kregen als dank voor hun gewaardeerde inzet een kerstpakket mee naar huis.
 
 

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld