Folders niet bezorgd, maar gedumpt in bossage

SLIEDRECHT – In de wijk Weresteijn heeft de bezorger van reclamefolders wel heel makkelijk zijn geld verdiend. De folders werden hier niet bezorgd, maar gedumpt in een plantsoen.

Dit was het beeld zondagmiddag 5 mei 2019. Pakken met folders liggen in de bossage. 

“Te asociaal voor woorden. Winkeliers lekker laten betalen voor de folders en dan niet bezorgen”, reageert een bewoner.

Wijknummer
Volgens kenners gaat het om verspreiding door NetwerkVSP en zou op de folderpakketten een nummer staan, waardoor gemakkelijk te achterhalen is voor welke wij de folders bestemd waren en wie daarvan de bezorger is. 

8 gedachten over “Folders niet bezorgd, maar gedumpt in bossage”

 1. Foldérs niet ontvangen op de Baanhoek Sliedrecht.
  Al 2 weken niet.
  Graag antwoordt .?
  Groetjes b
  Bettie Verheij, Baanboek 415
  3361 G H

 2. droppen en toch je geld vangen, dat is makkelijk verdienen. Gooi het dan bij het oud-papier dan levert het nog wat geld op voor misschien een goed doel.

 3. Dat is toch heel makkelijk achter komen wie het heeft gedaan, gewoon in de wijk waar de bezorger niet is geweest die is het. Lijkt mij vrij makkelijk.

 4. In verleden zag die pakken in sloot of in bosjes. De bezorger is lui waar ik woon hangt half in brieven bus. Of op zondag avond na 7 op eens boem.

 5. Goedemiddag, is dit pakket gevonden tussen de Weresteijn en het Dr. Dreespark? Ik heb hier Axender 3 weken terug al op geattendeerd. Is blijkbaar niets mee gedaan… Zelfs niet opgeruimd.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld