Flavours by Clau ‘proeven en genieten’ viert dat de zaak één jaar bestaat

SLIEDRECHT – Delicatessen- en cadeauwinkel Flavours by Clau aan Kerkbuurt 112a vierde zaterdag 13 november 2021 dat het één jaar open is. De zaak bekend van (h)eerlijke delicatessen, wijnen, recensies, recepten, hapjes, wijnproeverij, serviesgoed en eten had voor de gelegenheid de klant nog meer centraal gezet.

Buiten stonden warme drankjes klaar verzorgd door foodtruck Bakkie Liefde samen met wat lekkers namens Flavours by Clau. Uiterst links barista Alex van Acquooy van ‘Bakkie Liefde’ met naast hem eigenaresse van FlavourbyClau Claudette Krommendam. Samen met enkele klanten toasten zij met zojuist vers toebereide koffiesoorten op het 1-jarig bestaan. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Voor klanten die een aankoop deden, was er een klein bedankje. Bovendien maakte je kans op een heerlijk gevulde goodiebag. In verband met corona verzocht Flavours by Clau klanten om niet allemaal tegelijk binnen in de zaak te gaan staan, soms even een rondje te maken of buiten even te wachten. Mondkapjes op en afstaand houden was het advies vanwege corona. Proeven was zodoende wat lastig! De winkel is zaterdag tot 17.00 uur open.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld