Oishi Fusion

Fitnessruimte Sport Fysiek even ‘filmstudio’ voor opnamen workouts

SLIEDRECHT – Het maken van een promotiefilm met als thema ‘Niemand is te oud om dansen te leren’ heeft zondag 12 januari 2020 toch mooi vijf workouts opgeleverd, bij elkaar zo’n vijftig minuten. De opnamen waren in de fitnessruimte van Sport Fysiek aan Molendijk 177b. 

Het leek zondag wel ‘Hollywood’. Vier dames van Sport Fysiek werden in de watten gelegd door kapper en visagist en mochten de hoofdrol spelen op de dvd van Ivan Marin. (Foto Sport Fysiek)

De ruimte werd op verzoek van de Colombiaanse dansdocent Ivan Marin omgebouwd tot ‘filmstudio’. Marin geeft inmiddels twee jaar dansles bij de populaire sportschool en heeft al lang de gekoesterde wens een promotievideo te maken met 55-plussers, met Colombiaanse muziek. “Een geweldig project voor fysiek en mentaal welzijn”, zegt Sport Fysiek.

Op dvd
De productie komt binnenkort uit op dvd. Daarop staan vijf workouts van elk tien minuten. Na beoefening kunnen de 5 workouts achter elkaar uitgevoerd worden. Zo ontstaat een workout van vijftig minuten, die al tweewekelijks wordt gegeven bij Sport Fysiek. Deelnemen kan nog altijd, want er is nog plaats, woensdag van 19.00 – 20.00 uur en vrijdag van 09.00 – 10.00 uur.

1 gedachte over “Fitnessruimte Sport Fysiek even ‘filmstudio’ voor opnamen workouts”

  1. Ik stond al verbaasd, man tussen vrouwen.
    Ja, workout dvd voor iedereen kan beter zeggen vrouwen.
    Zolang niet echt geaccepteerd wordt dat mannen dansen.
    Zou in dvd een bekende Sliedrechtse man mee gedaan hebben?
    Is geen kritiek, maar mannen van 55+ dansen met partner, niet workout, haha.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld