Finaleavond als slotakkoord voor zaalvoetballers OWS’88

SLIEDRECHT -Met een finaleavond op donderdagavond 16 mei 2024 zetten de zaalvoetballers van OWS’88 een punt achter het seizoen 2023-2024. In sporthal De Basis strijden vier teams die avond vanaf 19.30 uur om de Sliedrechtse beker. Rond de klok van 21.00 uur is er een prijsuitreiking. Daarna wordt in sportcafé ’t Bankie het glas geheven op een mooi sportief seizoen.

Na de editie van vorig jaar wordt de finaleavond van OWS’88 opnieuw gehouden in ‘volleybaltempel’ De Basis aan de Benedenveer 3. (Foto OWS’88)

De zaalvoetballers van Atenta Belastingadvies, Eurochalets, Kalsooni Zorg en VVST nemen het tegen elkaar op. Tijdens de finaleavond spelen alle teams één keer tegen elkaar. De ploeg die na drie speelrondes de meeste punten heeft, mag de felbegeerde beker omhooghouden. Alle duels duren slechts dertien minuten, dus het belooft een waar spektakel te worden.

Over de finalisten
Op papier maakt VVST de meest kans op de winst. Die ploeg werd dit seizoen ongeslagen kampioen van de eerste klasse van OWS’88. VVST staat ook in de finale van de Lou Hessing Memorial Cup, het gezamenlijke bekertoernooi van Sliedrecht en Papendrecht. Een andere serieuze kanshebber is Atenta Belastingadvies. Die ploeg is de regerend bekerwinnaar, maar won dit seizoen nog niet van VVST.

Grootste verrassing
Kalsooni Zorg is als middenmoter geëindigd in de eerste klasse en zal boven zichzelf uit moeten stijgen om een rol van betekenis te kunnen spelen. De grootste verrassing op de finaleavond is Eurochalets, dat onderin de middenmoot eindigde in de tweede klasse van OWS’88.

Programma finaleavond:
19.00 uur | Zaal en bar geopend
19.30 uur | Atenta Belastingadvies – VVST
19.45 uur | Eurochalets – Kalsooni Zorg
20.00 uur | Atenta Belastingadvies – Eurochalets
20.15 uur | VVST – Kalsooni Zorg
20.30 uur | VVST – Eurochalets
20.45 uur | Atenta Belastingadvies – Kalsooni Zorg
21.00 uur | Prijsuitreiking en borrel

Na het allerlaatste fluitsignaal is er een prijsuitreiking. De winnaar van de finaleavond ontvangt dan de Sliedrechtse beker. Verder worden de nummers één, twee en drie van de competities in het zonnetje gezet én ontvangen de topscorers van de competities hun gouden schoen.
Als het eremetaal is uitgereikt, wordt er in ’t Bankie geproost op het afgelopen seizoen. Dat geldt voor zaalvoetbalteams die al zijn uitgeschakeld in de Sliedrechtse beker, maar ook voor toeschouwers die het leuk vinden om naar een avondje zaalvoetbal te kijken.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld