Japans restaurant Oishi Fusion

Feestelijke open dag bij Joyce Sports

SLIEDRECHT – Het sportcentrum Joyce Sports houdt zaterdag 27 februari 2016 van 14.00 tot 18.00 uur een open dag. De sportclub verhuisde begin februari van de Karel Doormanstraat naar de Maaslaan 10.

Sportievelingen kunnen bij Joyce Sports terecht voor onder andere pilates, yoga en bootcamp. Maar ook pinkboxing is mogelijk. Dat is een allround workout speciaal voor vrouwen. (Foto Joyce Sports)

De open dag is voor iedereen die nieuwsgierig is naar de sporttrainingen bij Joyce Sports. Tijdens de open dag vertelt Joyce over de lessen, die ze naar eigen zeggen met heel veel plezier geeft. Een hapje en een drankje staan klaar.

Jong en oud
Het lesrooster van het sportcentrum is flink uitgebreid, volgens Joyce. Er zijn sportlessen voor jong en oud. Voor kinderen vanaf groep 3 is er een kidsbootcamp. Bij voldoende deelnemers organiseert Joyce een wandel fit en een bootcamp voor gevorderden. Meer informatie over trainingen en lesdagen en -tijden is te vinden op de website van Joyce Sports. Een gratis proefles is mogelijk.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld