Japans restaurant Oishi Fusion

Fans U2 komen met tribute door Acrobat aan hun trekken in The Moonshine

SLIEDRECHT – In muziekcafé The Moonshine aan Stationsweg 3 staat vrijdag 6 maart 2020 vanaf 21.00 uur de band Acrobat op he podium. Zij geven een ‘U2 tribute’ en brengen een ode aan U2. Dat doen ze op een eigen en indrukwekkende manier. De grootste hits komen in een razend tempo voorbij. Uitgaansgelegenheid The Moonshine is overigens al open vanaf 18.00 uur en entree is gratis.

Acrobat bestaat uit Peter van den Heuvel (als Bono op zang), Erik Priemus (als The Edge op gitaar), Dennis Nieuwenhuizen (als Larry op de drums) en Remy Swierts (als Adam op de basgitaar). De band brengt de energie, passie en gedrevenheid van de legendarische Ierse supergroep overtuigend op het podium. 

De avondvullende liveshow is strak en doordacht, maar altijd uniek omdat er ruimte blijft voor interactie met het publiek. Mede dankzij het brede oeuvre van U2 kunnen ze een show aanbieden met zowel meezingers en hits, als het betere gitaarwerk, of juist rustige nummers.

Tekst gaat verder onder video.
Bekijk hier alvast een voorproefje.

Geplaatst door Acrobat- U2 tribute op Zondag 26 januari 2020

Uniek
De band Acrobate doet er alles aan om er voor te zorgen dat iedereen zich bij een U2-concert waant. De sound, de looks en zelfs de instrumenten zijn zo veel mogelijk gelijk aan die van de echte band. Vroege knallers als ’I Will Follow’ en ’Electric co’, legendarische hits als ’Where The Streets Have No Name’ en ’Bad’, minder bekende tracks als ’Exit’ en ’In Gods Country’ zijn te verwachten. Een strakke liveshow,  waar het publiek bij betrokken wordt. De shows zijn zodoende altijd uniek! Ze hebben The Moonshine al een keer ‘op z’n kop gespeeld’. “Omdat de zaterdagen al goed gevuld zijn met livemuziek gaan we dit feest een keer op een vrijdagavond houden. Houd dus ook deze avond je agenda vrij!”, zegt The Moonshine.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld