Familieberichten nieuwe rubriek op online krant Sliedrecht24

SLIEDRECHT – Online krant Sliedrecht biedt sinds woensdag 22 april 2020 ook de mogelijkheid om familieberichten te plaatsen. Onder het menukopje ‘Familieberichten’ staan drie paginakeuzes: Overlijden, Geboorte én Trouwen en feesten.

Voor de overlijdenspagina wordt samengewerkt met De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming en hun pagina Rouwbericht.nl

Sliedrecht24 ziet de rubriek als een welkome aanvulling. “Familieberichten stond al heel lang op het wensenlijstje. Gesplitst in de drie mogelijkheden. Ik vond het geen gekke gedachte om daar eens met adverteerder De Drechtstreek & Timmers Uitvaartonderneming over te praten en ook zij zagen dat zitten. Eigenlijk waren we er snel uit en gaan we het gewoon doen. Juist in deze coronatijd wordt veel online gekeken. De behoefte om een overlijdensadvertentie te plaatsen, over een geboorte te berichten of een trouwerij / feest aan te kondigen, is er. Dat hebben we afgelopen jaren gemerkt en daarom is het fijn deze mogelijkheid nu aan te bieden”, zegt Peter Donk, eindredacteur van online krant Sliedrecht24. 

Banner plaatsen
Wie een bericht bekend wilt maken, kan kiezen uit drie bannerformaten, zoals staat aangegeven in het menu onder Adverteren, kopje Familieberichten. Wie een bericht bekend wilt maken, kan kiezen uit drie bannerformaten, zoals staat aangegeven in het menu onder Adverteren, kopje Familieberichten. Daar staan ook de prijzen. De banner (JPG) lever je zelf aan. Voor de advertentie krijg je een eigen pagina. Een advertentie (die pagina dus) kan maximaal twee maanden online staan. Informatie en aanleveren kan per e-mail: info@sliedrecht24.nl 

10 gedachten over “Familieberichten nieuwe rubriek op online krant Sliedrecht24”

 1. Huis aan huisblad heeft te weinig inhoud om nee-nee sticker te verwijderen.
  Online krant, ongeacht welke, leest makkelijk op elke plek. Telefoon altijd bij me. Kompas gaat geld vragen voor artikelen, Premium, dus ik geef ze een jaar.

 2. Een verhelderingsvraag: als ik een advertentie op rouwbericht.nl wil plaatsen, komt deze dan automatisch op Sliedrecht24.nl of is daar nog een extra actie voor nodig?

 3. Wat de redactie zegt is onjuist. Er zijn nog zeer zeker wel jongeren die een abonnement op de papieren krant hebben.

 4. Goed bezig Peter en je mag zeker resp moet kritisch zijn waar nodig. Waarom zou ik Het Kompas moeten steunen als met grote regelmaat het bezorgen ervan achterwege blijft en de inhoudt ervan vaak ook nog te wensen laat? Nee, geef mij maar de digitale en gratis versie met misschien in de toekomst nog wat meer lokale informatie..

 5. We reageren even omdat u onze naam noemt en ons advies. Verdiep u eens in het leesgedrag.
  Ouderen lezen graag nog iets van papier, maar daar komen er steeds minder van.
  Jongeren zijn echte online bezoekers en hebben geen abonnement meer op de krant, kijken ook mindere televisie.

 6. Beste redactie van Sliedrecht24.
  Mijn reactie was nu naar u en Het kompas en niet naar alle media in Nederland.
  Uw reactie verbaast mij. Ik hoef toch hopelijk niet hetzelfde te denken dan u. Veel mensen lezen toch nog graag een papieren krant en dat zal u ook zeker wel bekend zijn.

 7. Geachte heer Rijneveld,

  Gaat u zo alle media in Nederland af?

  U mag tevreden zijn met uw papieren krant, die soms wel en soms niet wordt bezorgd.
  Veel mensen genieten van online en lezen geen papierenbomenverslinder meer.

  Online kranten zijn de toekomst. Papier wordt lokaal steeds moeilijker te financieren.
  Wij varen onze eigen koers en breiden onze service alleen maar uit.
  We zijn er nog niet kunnen wij u melden.

 8. In Het Kompas staan ook overlijdensadvertentie en ik vind het niet terecht dat er op Sliedrecht 24 nu ook overlijdensadvertenties kunnen worden opgegeven. Dit geldt ook voor geboorte, trouwen en feesten. Laten wij met a.u.b. met elkaar Het Kompas blijven steunen als plaatselijke huis aan huis weekkrant. Waarom een overlapping met Het Kompas als zij het financieel toch al moeilijk hebben? Dit is toch ook bekend bij Sliedrecht 24 en daarom vind ik deze actie van Sliedrecht24 onbegrijpelijk en niet acceptabel.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld