Familie wil meer weten over dood van hun kater

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Kater Bert is dood en wat het beest is overkomen, is tot heden niet duidelijk. Het huisdier van de familie Van Sinttruye uit de Joh. Kraaijeveldstraat werd dinsdagmiddag 23 februari 2021 mogelijk aangereden. De gechipte kater stierf dinsdagavond. De familie wil uitsluitend weten wat er is gebeurd en zegt uitdrukkelijk niet uit te zijn op een schadevergoeding of iets dergelijks. 

Dit is poes Bert op de tafel bij de dierenarts. De kater was nog maar twee jaar oud. Wat is het dier overkomen? (Foto Familie Van Sinttruye)

De familie wil graag meer weten over een mogelijke aanrijding en zoekt betrokkenen. “Wij zijn zelf verzekerd, dus het gaat niet om geld. Wij zouden graag willen weten wat er is gebeurd”, zegt Lydia van Sinttruye. 

Middenrif
De kater komt normaal elke dag rond 15.30 uur thuis. Dat was dinsdag niet het geval. Later werd de poes gevonden en is door de eigenaar daarmee naar de dierenarts gegaan. In eerste instantie leek het dier in shock en was er verder niets aan de hand. Tot er foto’s werden gemaakt. Toen bleek het middenrif gebroken en was er groot onherstelbaar inwendig letsel rond verschillende organen. Het dier stief bij de dierenarts.

Oproep
Wie meer weet over wat kater Bert in de wijk Oude Uitbreiding is overkomen, wordt gevraagd een e-mail te sturen naar: (…)

Update:
Niemand had zich vrijdagavond 26 februari 2021 nog gemeld met meer informatie. De familie wenste wel het e-mailadres offline. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld