Familie Bakker stopt maandag met restaurant Bellevue

SLIEDRECHT – De familie Bakker van het Sliedrechtse restaurant Bellevue aan Merwestraat 55 stopt met ingang van maandag 11 juli 2022 na bijna 53 jaar met hun bedrijf wegens gezondheidsredenen. Dat kondigt de familie aan op hun website

Restaurant Bellevue ligt op één van de mooiste locaties van Sliedrecht, direct aan rivier de Merwede. Bellevue heeft altijd bekend gestaan om uitmuntende kwaliteit en persoonlijke aandacht. Het had daardoor grote bekendheid. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Bij Bellevue kon je terecht voor feesten, partijen of recepties. Maar ook voor bruiloften, diners en lunches. Koude en warme buffetten. Of voor koffietafels, brunches en het vieren van een verjaardag. Verder voor vergaderingen, groepsrondvaarten en barbecues.

Moeilijke keuze
“Wij willen alle gasten heel erg bedanken voor al hun interesse in onze zaak. We hebben het jaren met veel plezier gedaan. We moeten nu voor ons zelf kiezen en hebben deze moeilijke keuze moeten maken. We doen er alles aan dat het restaurant blijft bestaan bij een nieuwe uitbater”, schrijft de familie Bakker op hun website. Het horecabedrijf kampte ook met een personeelstekort. Begin mei werd bekend dat de familie het pand wilde verhuren en daar een exploitant voor zocht. Details daarover zijn niet bekendgemaakt.

1 gedachte over “Familie Bakker stopt maandag met restaurant Bellevue”

  1. wat zonde van zo mooie zaak ik heb er nog gewerkt toen was het nog van de Familie Hulsberger en was het nog een hotel

Plaats een reactie

*=Verplicht veld