Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Evenement vitaliteit van Rivas Zorggroep in partycentrum De Lockhorst

SLIEDRECHT -Rivas Zorggroep houdt zaterdag 28 september 2019 een grootschalig evenement over vitaliteit. Locatie hiervan is Partycentrum De Lockhorst, Sportlaan 1 in Sliedrecht. Geïnteresseerden kunnen tussen 11.00 – 16.00 uur deelnemen aan een zeer gevarieerd programma, verzorgd door samenwerkingspartners uit de regio.

Bezoekers kunnen kosteloos aan het evenement deelnemen. Zorgprofessionals van Rivas delen ook tijdens dit evenement twintig jaar aan expertise en kennis op het gebied van voeding, leefstijl en logopedie. Rivas Zorggroep bestaat dit jaar twintig jaar. (Foto Rivas Zorggroep)

Tijdens het evenement vitaliteit kunnen bezoekers verschillende testen en metingen laten doen, genieten van een ontspannende massage en deelnemen aan proeverijen, sportactiviteiten, workshops en lezingen. Hoewel het evenement voor deelnemers gratis toegankelijk is, is het verplicht om van tevoren in te schrijven. Dit kan online via de website waar ook meer informatie over het programma te vinden is. 

Goodiebag en lidmaatschap
Deelnemers hoeven geen Rivas-lid te zijn. Leden van Rivas hebben tijdens het evenement echter wel een streepje voor. Zij krijgen op vertoon van hun Rivas Voordeelpas een goodiebag. Bezoekers kunnen bij hun aanmelding aangeven of ze Rivas-lid zijn of het willen worden. Het is ook mogelijk om tijdens het evenement Rivas-lid te worden en meteen gebruik te maken van alle extra’s voor leden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld