Euronics Netten gaat verder in andere vorm

SLIEDRECHT – Euronics Netten, gespecialiseerd in consumenten elektronica, gaat in andere vorm verder. Dat zegt eigenaar Hans Netten dinsdag 10 januari 2017 tegen Sliedrecht24. De zaak sluit op korte termijn de showroom aan de Rembrandtlaan 53, maar houdt de vestiging aan de Molendijk. Ook de technische dienst blijft. Euronics Netten gaat straks door onder de vertrouwde naam Elektro Netten. “We blijven dezelfde service bieden als altijd” laat Netten weten.

De showroom van Euronics Netten aan het Burgemeester Winklerplein, Rembrandtlaan 53. (Foto Euronics Netten)

Netten: “We zijn beslist niet failliet. We zijn een gezond bedrijf en willen het gezond houden. Het is een andere tijd. We leven in een digitaal tijdperk en hebben besloten de showroom te sluiten. De rest blijft hetzelfde. Klanten houden de garantie op aankopen die ze bij ons hebben gedaan”. 

Service
Euronics Netten is een familiebedrijf en is bij velen bekend van onder meer bruin- en witgoed, een uitgebreid assortiment aan elektronische en huishoudelijke apparaten en een eigen technische dienst. Volgens veel klanten blinkt het bedrijf uit in een goede en persoonlijke service. Klantvriendelijkheid en service staan naar eigen zeggen van het bedrijf nog steeds hoog in het vaandel. Het bedrijf opende in 1939 de deuren.

1 gedachte over “Euronics Netten gaat verder in andere vorm”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld