Eten met andere senioren bij Waardeburgh

SLIEDRECHT – Waardeburgh organiseert twee keer per maand een themamaaltijd in de restaurants van de zorgcentra. De tweede themamaaltijd van deze maand staat in het teken van ‘oktober’.  De maaltijd wordt donderdag 20 oktober 2016 georganiseerd in restaurant ‘De Zalmschouw’ in zorgcentrum Parkzicht en donderdag 27 oktober 2016 in restaurant ‘De SeniJoor’ in zorgcentrum Overslydrecht.

Het driegangenmenu staat in het teken van ‘oktober’. Dat betekent dat pompoen niet ontbreekt in het menu.

De themamaaltijden bieden de gelegenheid om samen met andere senioren te genieten van een volgens Waardeburgh heerlijk én betaalbaar driegangenmenu.

Pompoen
Het voorgerecht bestaat uit een pompoen-crèmesoep. Als hoofdgerecht serveert Waardeburgh een risotto met pompoen, gestoofde kabeljauw, vers geschrapte worteltjes en een salade. De maaltijd wordt afgesloten met een pannacotta met vers fruit.  Het driegangenmenu kost € 12,- voor leden van Waardeburghplus. Niet-leden betalen een toeslag. De themamaaltijd begint 17.30 uur, het restaurant is vanaf 17.00 uur geopend.

Aanmelden
Aanmelden is noodzakelijk en kan tot uiterlijk de maandag voorafgaand aan de themamaaltijd via de receptie van het desbetreffende zorgcentrum. Het adres van zorgcentrum Parkzicht is Lijsterweg 27, tel. 0184-480800. Zorgcentrum Overslydrecht is gevestigd aan de Scheldelaan 3, tel. 0184-493535.

Waardeburgh
Stichting Waardeburgh is een organisatie die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen.  De zorgorganisatie biedt mogelijkheden op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie. Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra, waar professionele medewerkers zorg leveren aan de bewoners. Daarnaast biedt de zorgorganisatie thuiszorg en huishoudelijke hulp voor cliënten in de Alblasserwaard. Senioren die zorgvragen hebben, kunnen bij Waardeburgh terecht op de dagbehandeling (sociëteiten).

1 gedachte over “Eten met andere senioren bij Waardeburgh”

  1. graag zou ik wat meer informatie van u ontvangen over de restaurants waar zijn die en wanneer open en voor hoeveel mensen enz.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld