Elektra eerder open voor stembureau dan voor jeugdactiviteiten

SLIEDRECHT – Jongerencentrum Elektra aan de Stationsweg is donderdagmorgen 6 juni 2024 geopend. Niet voor jeugdactiviteiten, maar als één van de stembureaus voor de verkiezingen van een nieuw Europees Parlement. Het had natuurlijk andersom moeten zijn, maar kennelijk zijn de gemeente Sliedrecht en SOJS / poppodium Elektra er nog niet uit. 

Voor het eerst kon er worden gestemd in jongerencentrum Elektra. Bij de redactie van online krant Sliedrecht24 is bekend dat een aantal kiezers bewust hier hun stem uitbrengt. Ze zijn het er niet mee eens, dat het gebouw na een grote en kostbare renovatie nog altijd niet open is. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

Voor verschillende kiezers was het de eerste keer dat ze het gerenoveerde gebouw van binnen zagen. Er kan hier, net als op andere locaties in Sliedrecht, tot 21.00 uur worden gestemd.

11 gedachten over “Elektra eerder open voor stembureau dan voor jeugdactiviteiten”

 1. Teleurstellende reactie, maar goed…
  Zoete broodjes bakken is journalistiek niet de bedoeling, gezonde broodjes wel en deze suggestieve kop valt daar wat mij betreft niet onder.

 2. Eigenlijk ben ik het gewoon met dhr. Lanser eens. De titel is waar ja, dat klopt als een bus! Tegelijk is ze suggestief omdat ze twee dingen tegenover elkaar zet. Ik ben geen journalist maar het was zuiverder geweest om dat laatste gewoon weg te laten.
  @redactie: Wat mij betreft mag u soms wat meer meebewegen en openstaan voor opbouwende kritiek! Dát zou u sieren hoor en komt de sfeer ten goede.

 3. Wij gaan ons niet verantwoorden, omdat u als lezer een mening erover heeft.
  Het artikel is geschreven, zoals de situatie is. Niet anders. Kunnen het niet mooier maken.
  Alles is in feiten geschreven. Waarom moeten we om zaken heen draaien? Dat heet oude communicatie.
  En als het je niet aanstaat, dan lees je het niet. Niets verplicht tenslotte. Fijne avond.

 4. Daar gaan we weer….
  en @ peter, heeft toch m.i. echt met de titel te maken.,
  Een stukje aanname erbij.
  Waarom nou? Artikel had ook best anders kunnen zijn qua insteek.
  Ik had het ook wel willen zien., en had er geen erg in dat je daar ook kon stemmen.
  Ik zou zoiets hebben kunnen bedenken, als Elektra voor het eerst weer publiek open na de verbouwing. Behoorlijk wat inloop , verkeersregelaar erbij. Hopende dat dit de start kan zijn voor verdere openstelling… Zoiets? Staat er feitelijk hetzelfde.

  Tevens vond ik juist de keezen 🙂 juist positief? of neutraal, hhh
  Wellicht hebben bepaalde reaguurders wel langer ,25jr, of actief geweest binnen Elektra er ook een neutrale mening over.? 😉

 5. De titel zegt alles.
  Het laat ook maar weer is zien dat het college zich ver verheven voelt boven de inwoners.
  Het is een mes in de rug van bestuur SOJS, vrijwilligers en jongerenwerkers.

  En aan de 2 kezen;
  Ik heb een voorstel aan jullie en zou is graag met jullie in gesprek willen.
  Maar daar zijn jullie waarschijnlijk te laf voor!

 6. @Kees Visser
  De titel ‘Elektra eerder open voor stembureau dan voor jeugdactiviteiten’ is een constatering, dus wie is hier nu negatief?

 7. Grappig joh dat er twee negatieve reacties staan over Elektra allebei van ene Kees. Wellicht dat de naam gewoon inhoudt dat je een zuurpruim wordt zodra het over de cultuur sector in Sliedrecht gaat

Plaats een reactie

*=Verplicht veld