Japans restaurant Oishi Fusion

Eind april Elektra’s Bierfestival met twee brouwers

SLIEDRECHT – Voor de vierde keer organiseert het poppodium aan Stationsweg 4 het Elektra’s Bierfestival. Zaterdag 25 april 2020 ben je welkom, vanaf 15.00 uur. De toegang is gratis.

Wel betaal je voor het proeven. Muntprijs is € 2,50. (Elektra speciaalbier-)glas kost € 3,50. Voor een glas met drie munten betaal je € 10,–. Verschillende brouwerijen komen bij langs om hun lekkerste biertjes te vertegenwoordigen en daarnaast kun je je eigen Elektra speciaalbier glas aanschaffen om al dat lekkers te proeven. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Deze editie verwelkomt de organisatie van het Elektra’s Bierfestival de volgende brouwerijen: Brouwerij De Toekomst uit Fijnaart en brouwerij Sint Crispijn uit Waalwijk.

Natuurlijke materialen
Brouwerij De Toekomst is nog een jonge brouwerij. Ze bestaan sinds 2018. In die paar jaar hebben ze al wel een grote variatie aan bieren gebrouwen. Het bier wordt gebrouwen in Fijnaart, een klein dorpje in Noord-Brabant. De brouwerij gebruikt alleen natuurlijke materialen voor hun bier. 

Lekker speciaalbier
Sint Crispijn uit Waalwijk staat garant voor smaakvolle bieren met een herkenbaar logo, hedendaagse uitstraling en vooral gebrouwen met toewijding. Hun doel is om eerlijk, ambachtelijk en smaakvol bier te maken. Geen super extreme smaken. Gewoon lekker speciaalbier voor de genieters onder ons.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld