Eigenaren aanhangers moeten zich spoedig melden

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht roept de eigenaar/eigenaren van twee aanhangers op zich binnen twee weken te melden bij de gemeente aan de Industrieweg 11. De aanhangers staan volgens de gemeente al geruime tijd geparkeerd op de parkeerplaats aan de Boog. Eén van de wagens heeft een grijs dekzeil, zonder kenteken.

De eigenaar/eigenaren moeten zich binnen de gestelde termijn melden bij de gemeente Sliedrecht. Doen ze dat niet, worden de aanhangers verwijderd.

Verboden
“Op grond van artikel 5:30 Awb kan afhankelijk van de staat kan de aanhanger 13 weken worden opgeslagen, dan wel onmiddellijk worden verkocht of vernietigd. De bedoelde aanhanger valt onder ‘Kampeermiddelen e.a.’, waarvoor het verboden is deze op of aan de openbare weg te parkeren, zoals gesteld in de A.P.V. (Algemene Plaatselijke Verordening) artikel 5:6”, aldus de gemeente.

5 gedachten over “Eigenaren aanhangers moeten zich spoedig melden

 1. Wanneer mijn caravan door omstandigheden zes dagen op dezelfde plaats staat, word ik daarop wel aangesproken. En nu geeft de gemeente langparkeerders nog eens twee weken extra tijd lijkt het wel. Meten met twee maten heet dat.

 2. C.M. van Reesstraat, zonder kenteken staat er al jaren.
  Gemeente zegt dat handhaving niet mogelijk is, omdat onvoldoende parkeerplaatsen een niet voldoende argument is.

 3. Op de parkeerplaats bij verzorgingshuis Overslydrecht staat al weken een boottrailer zonder kenteken.
  Deze mag ook worden opgehaald.
  In het donker is het gevaarlijk, omdat hij niet zichtbaar is naast een auto en er is veelal tekort aan parkeerplaatsen.

 4. De gemeente is te ‘goed’, ook voor caravans en vouwwagens cq bagagewagens díe soms het hele jaar voor de deur staan!
  Volgens de wet mag dit maar een week.

 5. Aan de ingang van de Koningsweer staat ook al maanden / jaren zo’n aanhanger, ziet er niet uit, en vernauwd de doorgang.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld