Japans restaurant Oishi Fusion

Eigenaar trailer moet zich binnen twee weken melden

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht roept de eigenaar op van een trailer, zonder kenteken, die al geruime tijd geparkeerd staat aan de Leemanstraat op het bedrijventerrein Nijverwaard te Sliedrecht.

Dit is de trailer. De eigenaar van de trailer moet zich binnen twee weken na vandaag bij de gemeente aan de Industrieweg 11 melden. (Foto Sliedrecht24)

Na deze weken zal de trailer worden verwijderd. Op grond van artikel 5:30 Awb kan afhankelijk van de staat de trailer 13 weken worden opgeslagen, dan wel onmiddellijk worden verkocht of vernietigd. De bedoelde trailer valt onder “Kampeermiddelen e.a.”, waarvoor het verboden is deze op of aan de openbare weg te parkeren, zoals gesteld in de A.P.V. (Algemene Plaatselijke Verordening) artikel 5:6.

1 gedachte over “Eigenaar trailer moet zich binnen twee weken melden”

  1. Natuurlijk moet deze eigenaar zich melden, je kan niet zomaar alles langs de kant van de weg neerzetten. Maar als deze trailer onder kampeermiddelen valt, hoe is het dan mogelijk dat er bijna een heel jaar 1 en soms meerdere kampers langs de havenkade geparkeerd staan??? ( binnen de bebouwde kom ) Daar moet men maar eens gaan controleren!!!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld