Eethuis Saray bestaat één jaar en viert dat met eendaagse klantenkorting

SLIEDRECHT – Het eethuis Saray aan Kerkstraat 2a bestaat woensdag 16 november 2022 precies een jaar. Eigenaar Caner Gürsoy wil dit vieren met zijn klanten en komt deze dag met een reeks aanbiedingen. Voor alle pizza’s bij afhalen betaal je woensdag € 9,–, voor alle schotels bij afhalen voor 14,– excl. de saray en familieschotel’s en de hele dag worden er geen bezorgkosten gerekend bij telefonische bestellingen. Voor pita brood/durum doner of shoarma betaal je bij afhalen € 7,–. De aanbiedingen zijn dus uitsluitend geldig woensdag 16 november 2022!

Eigenaar is Caner Gürsoy dinsdagmiddag in zijn zaak eethuis Saray. Het horecabedrijf gaat voor ‘de lekkerste pizza, shoarma en döner van het dorp’. Het eethuis heeft Italiaanse en Turkse gerechten op het menu staan en bezorgt ook aan huis. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Wie een bestelling wil doen, kan bellen met tel. 0184 – 635273, voor reserveren, afhalen en bezorgen. Eethuis Saray is geopend van zondag t/m donderdag: 16.00 – 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 16.00 – 03.00 uur.

Foto onder:
Dit was vorig jaar bij de opening van zijn bedrijf. Caner Gürsoy nodigt een ieder uit woensdag 16 november 2022 te profiteren van de aanbiedingen. 

2 gedachten over “Eethuis Saray bestaat één jaar en viert dat met eendaagse klantenkorting”

  1. Eindelijk een ondernemer, die wel weet wat aanpakken in deze tijd. Lekker eten en nog eens wat betekenen voor gemeente Sliedrecht. Waar je door vriendjespolitiek wordt teruggezet. Een aanwinst voor Sliedrecht. Heel veel succes en gezondheid.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld